CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

::.shaye budak ukm.::

::.shaye budak ukm.::

::.beloved followers.::

Friday, April 16, 2010

kene selalu fikir

selalu terfikir:


cane idop aku untuk sem depan
aku boleh buat thesis ngan baek ker, dapat tajuk yang best ker.
boleh ker aku tinggal kan ukm dengan ati gembira, tanpe mengalir air mate. haha





aku nk buat LI kat mane?
boleh tak nak buat LI kat sebelah umah jer? *ade ker*




dapat tak aku grad ON TIME tanpe ade masalah
dapat tak aku lambung2 topi grad ngan kawan-kawan aku ----->cik-cik senget kesayangan aku
dapat tak aku amek gamba ngan puan mamy, encik ayah, akak2 dan adek2 aku mase aku grad




cane idop aku bile aku dah keje nanti
boleh ker aku sesuai kan diri kat tempat keje nanti

cane bos aku, bley ker terime aku
ker aku yang jadi bos HAHA



cane idop aku bile da kawen
dapat tak aku jadi isteri yg mendengar kate..
ngehngeh
puan mamy ngan encik ayah boleh terima ker husband aku tuh?
aku tak nak jauh ngan adik beradik kesayangan aku



cane idop aku bile dah ade anak
aku boleh bimbing anak aku ngan baek ker

aku tak nak anak aku jauh ngan cousin2 masing-masing. aku taknak jadi cam aku





and cane idop orang2 yang aku sayang andai aku meninggal???
biar lah aku pegi dulu sebelom encik ayah dan puan mamy aku sebab aku xboleh bayang kan idop aku tanpa mereka










p/s: kadang2 ape yang kite rancang tak semestinye berjalan ngan lancar..=)

4 comments:

kEtAQ said...

HUHUK
TASING JE BCE POST KAMOO NIEH
kdg2 pew yg kite pk tuh
lita dpt xsame cam pe yg kite nk
tp bler sama
kite akan ase kepuasannya
btw
hope kowg semua yg 3 thun nieh
akan grsd on tyme
n mse tuh
jgn la lupakan ktowg
yg akan grad pd thun berikutnya

*rasa sedey sbb tggl setahun je ag kite akan bersama
huhuk~~

maazanna said...

arap2 camtuh laa..
rase takot gak ble pki2 sume neh...
takot tbe2 ade masalah..huhu

nanti kalo owg dah xder, awk nk gadoh ngan sape...?
already feel miss u.. huk~

Ct DJa said...

ha'a maaa. aku baru bace. ape post camnihhh. aku pun tbe2 sebok nak pk. wuuu~ :((

HonEyBuNNy said...

tol tu...ila pn ada terpk2 gtu...arghh..xtau la cmna semua tu nti..hurm..