CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

::.shaye budak ukm.::

::.shaye budak ukm.::

::.beloved followers.::

Wednesday, July 28, 2010

button like



yeay! nak cakap dah ade button LIKE!

so pada sape2 yang sangat malas nk komen, sila sila lah tekan button LIKE.
maklum laa aku pon jenis malas nak komen. so keje aku 'meng' like kan status ngan post orang jela. tu jer yang aku mampu.. ;D





so, pada sape2 yang still blur2, tak tahu camne nak letak button like nih kat blog anda, sila ke blog si budak baik hati nih -----> alif alfiandy
trima kaseh daun keladi yer cik alif. biapon saye tak kenal awak and tak follow awak pon.
but, thx a lot for that tutorial... ;D






p/s: rindu si budak kecik yang nakal... T_T

1 comments:

fndrocka said...

Update lah blog dulu..baru boleh like!